Creat din pasiune pentru frumos, atelierul floral Boutique d’Emotion este dedicat celor care vor să dăruiască emoție, să devină memorabili sau să rămână pentru totdeauna în sufletul persoanei iubite.

Boutique d’Emotion este locul care schimbă orice zi obișnuită într-una plină de amintiri. Noi știm să aducem culoare și bucurie în sufletele celor care intră în viața noastră.

Magazin chic gândit din iubire pentru flori și din bucuria de a dărui, Boutique d’Emotion este alegerea perfectă atunci când vrei să oferi cadouri inspirate unor persoane speciale.

În crearea de cadouri unice, vă propunem o gamă variată de produse, de la flori și aranjamente florale pline de prospețime, la produse de îngrijire, ceaiuri premium extraordinare, delicatese, ciocolată fină, bijuterii handmade, tablouri unicat.

Evenimentele private sau corporate au parte, de asemenea, de o atenție deosebită din partea noastră. Fie că vorbim de concept de eveniment, buchete de mireasă, aranjamente florale pentru nuntă, botez, aniversări, sărbători speciale sau chiar o serbare școlară, Boutique d’Emotion este locul care îți oferă originalitate, rafinament și încântare.

La Boutique d’Emotion, lucrăm cu flori proaspete atente selecționate de pe Bursa de flori din Olanda. Oferim o gamă variată de flori pentru fiecare ocazie… cu o emoție diferită de fiecare dată.

CONTACT

Lasa un mesaj

Se trimite mesajul

©2019 Boutique d'Emotion. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?