Cadouri inspirate
Cadouri inspirate pentru casa ta, pentru sufletul tău sau pentru o zi în care răsfățul tău sau al persoanei dragi din viața ta e mai presus de orice.
Cadouri inspirate
Cadouri inspirate pentru casa ta, pentru sufletul tău sau pentru o zi în care răsfățul tău sau al persoanei dragi din viața ta e mai presus de orice.

Cadouri inspirate

În crearea de cadouri unice, vă propunem o gamă variată de produse speciale… pentru iubitorii de ceai, pentru doza zilnică de răsfăț sau pentru pasionații de delicatese.

În completarea lor, din pasiune pentru lucrurile handmade făcute cu multă răbdare, dedicare și imaginație, dar și din respect pentru artiștii și designerii români, am căutat să aducem în magazinul nostru cadouri inedite: vaze special create, brățări handmade, tablouri.

Vă invităm să alegeți din selecția noastră de produse de îngrijire, ceaiuri premium extraordinare, delicatese, ciocolată fină, bijuterii handmade, tablouri unicat,

Tea Forte

Ceaiurile Tea Forte emană arome variate si subtile pe care nu le vei întâlni nicăieri în altă parte. Realizate din cele mai bune frunze de ceai din întreaga lume, Tea Forte nu face concesii, urmăreste perfecțiunea în fiecare detaliu al produselor, așa că lucrează direct cu cultivatori care împărtășesc entuziasmul pentru ceaiuri extraordinare.

Ceaiurile ultra-premium de la Tea Forte sunt chintesența unei trăiri intense. Oferă-le-o și invitaților tăi și observă apoi plăcerea provocată de gustul pur al ceaiurilor Tea Forte.

Scottish Fine Soaps

Scottish Fine Soaps combină ingrediente deosebite cu stilul scoțian contemporan pentru a crea colecții de produse de îngrijire care te vor face să te simți, să miroși și să arăți fantastic. Produsele Scottish Fine Soaps conțin ingrediente cu arome unice și beneficii de înfrumusețare pentru pielea ta.

CONTACT

Lasa un mesaj

Se trimite mesajul

©2019 Boutique d'Emotion. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?