Cadouri inspirate
Cadouri inspirate pentru casa ta, pentru sufletul tău sau pentru o zi în care răsfățul tău sau al persoanei dragi din viața ta e mai presus de orice.
Cadouri inspirate
Cadouri inspirate pentru casa ta, pentru sufletul tău sau pentru o zi în care răsfățul tău sau al persoanei dragi din viața ta e mai presus de orice.

Cadouri inspirate

În crearea de cadouri unice, vă propunem o gamă variată de produse speciale… pentru iubitorii de ceai, pentru doza zilnică de răsfăț sau pentru pasionații de delicatese.

Din pasiune pentru lucrurile handmade făcute cu multă răbdare, dedicare și imaginație, dar și din respect pentru artiștii și designerii români, am căutat să aducem în magazinul nostru cadouri inedite: vaze special create, obiecte din ceramică pictate cu motive tradiționale stilizate, brățări handmade, tablouri.

Vă invităm să alegeți din selecția noastră de produse de îngrijire, ceaiuri premium extraordinare, delicatese, ciocolată fină, bijuterii handmade, tablouri unicat,

Tea Forte

Ceaiurile Tea Forte emană arome variate si subtile pe care nu le vei întâlni nicăieri în altă parte. Realizate din cele mai bune frunze de ceai din întreaga lume, Tea Forte nu face concesii, urmăreste perfecțiunea în fiecare detaliu al produselor, așa că lucrează direct cu cultivatori care împărtășesc entuziasmul pentru ceaiuri extraordinare.

Ceaiurile ultra-premium de la Tea Forte sunt chintesența unei trăiri intense. Oferă-le-o și invitaților tăi și observă apoi plăcerea provocată de gustul pur al ceaiurilor Tea Forte.

Terre d’Oc

O întreagă lume a aromelor și culorilor se dezvăluie cu ajutorul ceaiurilor și colecțiilor speciale Terre d’Oc. Traditionale, simple sau fructate, combinații unice cu arome rare, realizate din ingrediente organice și naturale, atent selectate, ceaiurile Terre D’Oc sunt produse ce pot fi oferite sau păstrate pentru sine, fiind o invitație de a împărtăși cu prietenii momente unice și delicioase.

Inspirat de simbolul universal al ospitalității și prieteniei, Terre d’Oc creează colecții de ceaiuri folosind ingrediente ce provin din culturi organice din întreaga lume. Produsele Terre d’Oc sunt certificate Ecocert.

Scottish Fine Soaps

Scottish Fine Soaps combină ingrediente deosebite cu stilul scoțian contemporan pentru a crea colecții de produse de îngrijire care te vor face să te simți, să miroși și să arăți fantastic. Produsele Scottish Fine Soaps conțin ingrediente cu arome unice și beneficii de înfrumusețare pentru pielea ta.

Nourish

Nourish este un brand britanic de produse organice de înfrumusețare, creditat și aclamat de experți și clienți deopotrivă, deoarece combină știința și natura pentru a avansa frontierele frumuseții organice.

Inspirat de simbolul universal al ospitalității și prieteniei, Terre d’Oc creează colecții de ceaiuri folosind ingrediente ce provin din culturi organice din întreaga lume. Produsele Terre d’Oc sunt certificate Ecocert.

Alegând extracte din plante provenite din agricultura ecologică și combinându-le inovativ cu substanțe bio-active avansate din punct de vedere științific, Nourish a obținut rezultate premiate, produse cu arome naturale obținute exclusiv din uleiurile esentiale alese pentru proprietățile lor aromoterapeutice.

Datorită formulelor organice avansate, câștigătoare a numeroase premii în cadrul industriei de îngrijire, produsele rezolvă problemele specifice ale tenului și optimizează pe termen lung starea generală a pielii. Produsele Nourish au câștigat numeroase premii în cadrul industriei de îngrijire (Natural Health Beauty Awards, Cosmopolitan Beauty Awards, etc), au certificarea organică Soil Association, nu sunt testate pe animale și folosesc ambalaje biodegradabile.

Beginning…

Linia holistică de produse de îngrijire Beginning… este special destinată viitoarelor și proaspetelor mămici, dar și bebelușilor și copiilor. Produsele au fost atent formulate cu ingrediente naturale și uleiuri esențiale 100% pure, în proporții care pot fi folosite în deplină siguranță în timpul sarcinii și în primele luni de viață ale copilului. La realizarea produselor, compania a colaborat cu experți în aromoterapie pentru a dezvolta formule inovative, care nu doar curăță și îngrijesc pielea, dar contribuie eficient la crearea și menținerea unei stări de bine și la întărirea legăturii emoționale dintre mamă și bebe. Toate produsele au fost testate dermatologic pe pielea sensibilă. Niciun produs nu conține parfum sintetic, coloranți artificiali, derivați din petroleum, sodium lauryl sulphate, parabeni, TEA, DEA, ingrediente animale, astfel încât produsele pot fi folosite în siguranță deplină.

CONTACT

Lasa un mesaj

Se trimite mesajul

©2017 Boutique d'Emotion. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?